homepage marion

les 2 dreamweaver

 

 

 

hierboven een van mijn hondjes die ik heb gehad. Een bouvier helaas heb ik Beauty zowas haar naam al heel jong in moeten laten slapen maar ze heeft me wel een heel mooi nest met jongen gegeven

 

Twee van deze jongen heb ik zelf gehouden had het nest met de fles groot gebracht omdat beauty dus geen melk had dus jullie begrijpen het al 3 weken geen bed gezien maar wel leuk werk om 7 puppen groot te brengen met de fles na die drie weken mochten ze al wat vaster voedsel hebben.

basco en quinta

Helaas hebben we nu geen bouviers meer maar hebben nu 2 kleine hondjes 2 reutjes vader en zoon. Vader is echt een vader dus ook bestraffend naar de zoon en zoon is echt een rebel die de boel af en toe op stelten zet. Dan is de kamer niet veilig want dan wordt die gebruikt als een crossbaan waarbij de banken dus niet ongemoeid blijven maar al met al heel erg leuk.

 

nou dit was het wel een beetje wat ik kon vertellen als geheel.Verder heb ik natuurlijk ook nog andere hobbies zoals psp en poser niet dat ik veel met poser kan maar ben al lerend en psp doe ik al een aantal jaren maar de grondbeginselen van psp zitten er niet zo ingebakken meer helaas.

 

animatie

les 3

 

 

les 1indexles 3